Q-kaarten

 

 ALS U HANDICAP 54 OF LAGER HEEFT.

 • uw Q kaart kunt u voortaan invullen op deze site bij het tabje Q kaarten, daarna klikken op:  log in om uw Q kaart te registreren. U hoeft niet meer van te voren de Q kaart aan te melden. U mag samen met een marker op hole 1 beslissen of u een Q kaart wilt lopen. Na afloop kunt u beslissen om de kaart wel of niet te registreren.
  LET OP:
  vergeet nooit uit te loggen op deze site als u klaar bent met het invullen van uw Q kaart .
 • de kaart mag niet meer in de Q box gedaan worden. (alleen als het uw eerste Q kaart is na het behalen  van uw baanpermissie).
 • mocht u nog geen inloggegevens hebben ontvangen dan kunt u mailen naar ghr@golfockenburgh.nl (uw gebruikersnaam is uw E-mailadres), u ontvangt dan het wachtwoord.
  Als u inmiddels een ander E-mailadres heeft, dan verzoeken wij  u dat aan ons door te geven.
 • u kunt uw handicap altijd opzoeken via de link  Q  kaarten en dan klikken op: bekijk hier uw handicap.
 • als u op Golfbaan Ockenburgh een Q kaart heeft gelopen kunt u de kaart  (in plaats van per internet)  invullen op de Telegolf machine in de hal van Golfbaan Ockenburgh.
  Ook dan kunt u de  Q kaart  niet meer in de Q box werpen.
  Zorg ervoor dat de kaarten volledig (aantal slagen en stableford punten) zijn ingevuld en door u en de marker zijn ondertekend.
 • Q kaarten gelopen in het buitenland op banen die EGA gecertificeerd zijn kunt u ook invullen in ons systeem.
  Mocht dat niet lukken kunt u contact opnemen met: handicap@golfockenburgh.nl.

NOG GEEN HANDICAP 54 OF LAGER:

 • heeft u nog geen handicap 54 of lager dan dient u de Q kaart wel in te leveren in de Q box in de hal van het clubhuis van Golfbaan Ockenburgh of af te geven ter attentie van de handicapcommissie.  U kunt  uw inloggegevens opvragen bij ghr@golfockenburgh.nl voor het inloggen op mijn-handicapregistratie.nl zodra u handicap 54 heeft behaald.
Log in om uw Q-kaart te registreren: Klik hier
Bekijk hier uw handicap: Klik hier

LET OP!

Log niet in op een openbare computer! Uw inloggegevens kunnen daar ongewenst op blijven staan, waardoor anderen uw inloggegevens kunnen wijzigen.
Logt u toch in op een openbare computer vergeet dan nooit uit te loggen.