Q-kaarten

De NGF heeft de regels voor een Q kaart veranderd.  U leest hier de procedure voor het registreren van uw Q kaart:

DIT GELDT ALLEEN ALS U HANDICAP 54 OF LAGER HEEFT.

  • uw Q kaart dient u voortaan in te vullen op deze site bij het tabje Q kaarten, daarna klikken op:  log in om uw Q kaart te registreren. U hoeft niet meer van te voren de Q kaart aan te melden. U mag samen met een marker op hole 1 beslissen of u een Q kaart wilt lopen. Na afloop kunt u beslissen om de kaart wel of niet te registreren. LET OP: vergeet nooit uit te loggen als u klaar bent met het invullen van uw Q kaart .
  • de kaart mag niet meer in de Q box gedaan worden. (alleen als het uw eerste Q kaart is na het behalen  van uw baanpermissie)
  • mocht u nog geen inloggegevens hebben ontvangen dan kunt u mailen naar ghr@golfockenburgh.nl (uw gebruikersnaam is uw emailadres), u ontvangt dan het wachtwoord.  Heeft u inmiddels een ander emailadres dan verzoeken wij  u dat tevens door te geven.
  •  u kunt uw handicap altijd opzoeken via de link  Q  kaarten en dan klikken op: bekijk hier uw handicap.
  • of als u op Golfbaan Ockenburgh een Q kaart heeft gelopen kunt u de kaart  (in plaats van per internet)  invullen op de Telegolf machine in de hal van Golfbaan Ockenburgh. Ook dan kunt u de  Q kaart  niet meer in de Q box werpen.  Zorg ervoor dat de kaarten volledig (aantal slagen en stableford punten) zijn ingevuld en door u en de marker zijn ondertekend.
  • Q kaarten gelopen in het buitenland op banen die EGA gecertificeerd zijn kunt u vanaf dit jaar ook invullen in ons systeem. Mocht dat niet lukken kunt u contact opnemen met: handicap@golfockenburgh.nl.

NOG GEEN HANDICAP 54 OF LAGER:

  • heeft u nog geen handicap 54 of lager dan dient u de Q kaart wel in te leveren in de Q box in de hal van het clubhuis van Golfbaan Ockenburgh en kunt u pas inloggegevens opvragen voor het inloggen op mijn-handicapregistratie.nl zodra u handicap 54 behaald heeft
Log in om uw Q-kaart te registreren: Klik hier
Bekijk hier uw handicap: Klik hier

LET OP!

Log niet in op een openbare computer! Uw inloggegevens kunnen daar ongewenst op blijven staan, waardoor anderen uw inloggegevens kunnen wijzigen. Vergeet nooit uit te loggen.